Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Opfølgning

DRF afholdt Temadag den 26. september 2013 på AMU SYD i Kolding. Her har vi samlet lidt oplevelser fra dagen, samt oplægsholdernes materiale.

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse!​

Faglærer Vibeke Bang Olsen, indledte arrangementet med at byde velkommen til AMU SYD. Her efter fortalte hun kort om husets uddannelsesmuligheder indenfor rengøringsbranchen.

Fra DRF skal lyde en stor tak, fordi vi måtte holde temadagen på AMU SYD og mange tak for de dejlige og flotte traktementer!​

Fuld sal! DRF måtte lukke for tilmeldingen til arrangenmentet pga. den store interesse - der skulle jo gerne være "rum" på eftermiddagens workshops.

Måske er der potentiale for endnu en gulv-temadag i Jylland? ;-)

Thomas Kjær fra Forbo var dagens første oplægsholder. Deltagerne fik både ny viden og genopfrisket gammel, vedr. pleje og vedligehold af linoleum, vinyl og måttesystemer. Se udvalgte dele af Thomas' oplæg​ her.

Torben Olsen fra Junckers, holdt et medlevende og humoristisk indlæg og trægulve, overflader og vedligehold.

Torbens oplæg er på vej og vil snarest kunne hentes her.

Netværking er et væsentligt element ved såvel DRF's seminarer, som temdage. Arrangementet i Kolding var ingen undtagelse - der blev talt lystigt i alle pauserne!

Dich Schach Jensen fra Iduna viste tydeligt stor viden og indsigt i pleje og vedligehold af mange af de forskellige typer sten gulve, ligefra de naturlig arter over over til beton-gulve.

Dich's oplæg kan du hente her.

Workshops

Efter oplægene, blev deltager inddelt i 3 Workshop-grupper og gik rundt til opholdernes workshops for at se og høre mere om de forskellige gulvtyper.

DRF siger tak for opbakning en og håber, at deltagerne fik udbytte af dagen!

​Kontakt

​Tlf.: 86 91 58 06

E-mail: drf@d-r-f.dk 

CVR: 16501131

​Adresse

Dansk Rengøringsteknisk Forening
Klinken 34
2990 Nivå

​Hvad er DRF

​Som medlem af DRF inviteres du til at deltager i foreningens seminarer, temadage og fyraftensmøder. Du orienteres om vore arrangementer, samt om nye og aktuelle tiltag Læs mere her!