Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvad er DRF

Dansk Rengøringsteknisk Forening er en professionel brancheforening. Vi har fokus på Facility Management og at nytænke og fortsat udvikle hele rengøringsbranchen.

Dansk Rengøringsteknisk Forening medvirker til nytænkning og fortsat udvikling inden for rengøringsområdet og søger medindflydelse på normer, vejledninger, sikkerhed og miljø. Vi formidler desuden erfaringer og ekspertise til alle vores medlemmer.

Dansk Rengøringsteknisk Forening arbejder på tværs af rengøringsbranchen. Vi er stærkt repræsenteret af både kommuner og private rengøringsvirksomheder, samt leverandører til rengøringsbranchen. Dette er en styrke når vi mødes omkring erfaringsudveksling i vores brancheforening.

Vores brancheforening arbejder målrettet for udvikling af bedre rengøringstekniske løsninger, og virker for en fortsat udvikling med inspiration til at dygtiggøre ledelsen i rengøringsbranchen.​

Foreningen er neutral i faglige og politiske arbejdsforhold.

DRF er medstifter af Nordisk Rengøringsteknisk Råd og bemander permanent en bestyrelsespost.​​

Følg os på LinkedIn og Facebook​ 

Følg med
​i seneste nyt

Følg med på LinkedIn, Facebook og i vores nyhedsbrev, hvor vi løbende opdaterer med bl.a. branchenyt og kommende seminare. 

Hvis du er medlem vil du altid modtage alle oplysning om arragementer og nyheder selvom du ikke er tilmeldt nyhedsbrevet!

Om DRF

Som medlem af DRF inviteres du til at deltager i foreningens seminarer, temadage og fyraftensmøder. Du orienteres om vore arrangementer, samt om nye og aktuelle tiltag

Se cookiepolitik

Kontakt os

​Dansk Rengøringsteknisk Forening

Skovbrynet 11, 7130 Juelsminde

CVR: 16501131

Telefon: 5433 4646

E-mail: drf@d-r-f.dk

Har du nogle spørgsmål?

Du er velkommen til at ringe til sekretariatet på nedenstående telefonnummer, hvis du har spørgsmål